Voor een ontspannende vakantie aan zee

Katwijk

Bed and Breakfast Seahorse ligt direct aan de Boulevard van Katwijk met uitzicht op zee, strand en duinen. Hier vandaan kunt u lange strandwandelingen maken, genieten van de frisse lucht, 's morgens in alle rust over strand joggen of in de zomer een hele dag aan het strand doorbrengen en ter afsluiting op een van de vele strandterrassen genieten van een lekker diner.

B&B

Onze B&B ligt aan de rustige, brede strandpromenade van Katwijk aan zee. De afstand tot het winkelcentrum is ongeveer 400 meter en u kunt hier naar hartenlust shoppen in een van de talrijke leuke winkels, verder is er een grote verscheidenheid aan restaurants. U kunt een harinkje happen of een portie kibbeling bestellen bij de viskiosk, aan het voormalig havengebied een pannenkoek eten of uitgebreid dineren in een restaurant.

Omgeving

Katwijk ligt centraal tussen de steden Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Scheveningen en Noordwijk en is daarom een ideaal startpunt voor een leuke stedentrip. In het voorjaar is het echt aan te bevelen een bezoek te brengen aan het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof in Lisse. Een tocht met de fiets of per schip door de bollenvelden kan ook en in de winter combineert u een lekkere wandeling met een cultureel uitstapje naar Leiden, Amsterdam of Valkenburg, Soldaat van Oranje

Bed and Breakfast, overnachten met zeezicht
over Seahorse

Bed en Breakfast Seahorse is het hele jaar geopend. We begroeten u ook graag in de herfst (jas mee) en in de winter (handschoenen aan) voor een ontspannen vakantie aan de Noordzee. De duinen rond Katwijk zijn ideaal voor een stevige wandeling of een fietstocht naar Noordwijk, Wassenaar en Scheveningen. Daarna lunchen op strand, strandrestaurant: Strandhuys Katwijk en Het Strand en vele anderen zijn het hele jaar geopend.

We zien u graag als gast onze B&B en wensen u een heerlijk verblijf in Katwijk.

Wim en Marianne van der Plas